Каним те да се включиш в поредното ни лятно фотопредизвикателство „Портрет в града“, което осъществяваме с подкрепата на Болканскай, представител на Profoto за България.

Ще имате възможността да се докоснете и да снимате с едни от най-добрите преносими батерийни осветителни тела, а именно серията B1 на Profoto.

Ето и как ще протече вечерта:

Ще се запознаем с техническите възможности на осветлението Profoto в кратка лекция и демонстрация в Отсреща водена от фотографа Ненчо Балкански.

Ще си поговорим и за други техники за снимане на портрети вечер в града.

Ще снимаме, като всички ще имат възможност да снимат с осветлението Profoto в група с още някои от участниците.

Докато една от групите снима, другите участници също могат да снимат, но няма да бъде с осветлението на Profoto.

В този ред на мисли, ви каним да носите всичко, което можете да ползвате в задачата за портрет в града през нощта: стативи, светкавици и др.

Като всяко наше предизвикателство и тук ще имаме награда за най-добрите снимки, но за нея ще ви кажем повече по време на самото събитие.

Такса за участие 10 лв. / безплатно за членове на Клуб Фото Свят.

За да участвате в събитието, попълнете формата за регистрация на тази страница: https://photoworld.bg/sabitia/plovdiv-portret-v-grada-s-profoto/

Начало: 19:00 часа

"Отсреща"

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…