Заповядайте на клубните ни занимания по Форекс търговия, който ще бъдат водени от Ангел Стефанов. Първото от тях ще се състои на 24ти август (четвъртък) от 17ч.

Акцентът на срещата ни ще бъде насочен главно към практически упражнения- разглеждане на пазара, как да го разчитаме, нови стратегии. Освен това ще имате възможност да получите малко повече информация за това какво всъщност е Форекс търговията и по какъв начин можем да печелим от нея. 

Събитието е подходящо както за начинещи, така и за всички курсисти на Ангел от цяла България, които искат да упражнят наученото или да получат ново знание по темата.

Вход свободен!

Център за изкуства и себепознание "Пълдин АРТ Клуб"

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…