Приятели,

заповядайте на най-грандиозният концерт за това лято в град Пловдив, организиран с участието на дамите от Зонта-клуб Пловдив. Бъдете част от нашият нов проект, бъдете съпричастни с нашата кауза - ЗАЕДНО ДА НАПРАВИМ ДОБРО.

Направленията по проекта са Образование и Наука, Равнопоставеност между половете.

ЗА АВТОРИТЕ:

Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени е една от най-емблематичните групи на съвременната музикална сцена. Това е формацията, с която българският актьор, певец, композитор и филмов режисьор записва култовите си албуми “Към”, “Обичам те, мила”, “Революция”, “Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”, “Пансион за кучета” , “Пропаганда, хромозоми, силикон”, “LIVE”, достигнали общ тираж от над 250 000 копия. “Обичайните заподозрени” в състав: рок-легендата Иван Лечев (китарист на ФСБ, единствената българска група, носител на “Грами”), джаз/етно/рок виртуоза Стоян Янкулов (барабанист и перкусионист, концертиращ с редица световни джаз музиканти), Веселин Веселинов - Еко (най-известният български басист, трасирал пътя на знакови джаз, рок и поп групи, а в момента, работещ в колаборация с примата на родната естрада Лили Иванова) и китарната звезда от новото поколение Мирослав Иванов (съосновател на “Инфинити” и “Сафо”, работил значителен период от време в Ирландия, като китарист на група “Amoric”).

ПОВЕЧЕ ЗА АЛБУМА:

Създаването на нов албум започва там, където търсенето на смисъла е подновено. Познатото са онези две рамене, на които предстоящото се изправя и отправя взор към неизследваните хоризонти, за да поеме към тях в устрем, с порив и стихийна творческа енергия. Съкровищата са за тези, които имат смелостта да ги открият, а Стефан Вълдобрев определено е откривател в новия си албум „10 ?”. В компанията на Обичайните заподозрени той се впуска в лудешко, стихийно пътешествие напред, дори това „напред“ да е в тъмното, на ръба, някъде там в бурята. Той улавя енергията от творческите светкавици на вдъхновението, за да ни наелектризира с музика за много дълго време.

Не можем да се съмняваме, че и Обичайните заподозрени са въвлечени в организирането на музикалната стихия в ЛЕТЕН ТЕАТЪР ПЛОВДИВ. Музиката ще заживее във фините музикални интерпретации на Иван Лечев, мощните барабани на Стоян Янкулов, емоционалната бас линия на Веселин Веселинов - Еко и иновативността на Мирослав Иванов ще ни завладеят напълно. Така Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени в своя чисто нов албум за пореден път ще ни разкрият, че смисъл има и ние просто трябва да го преоткрием.

Билети са на цени от 10 лв, 12 лв. 15 лв.

Могат да бъдат закупени от дамите на Зонта-клуб Пловдив:

Анна Бояджиева - 0894 611 188

Ели Стоянова - 0886 474 212

и онлайн на http://www.eventim.bg/bg/

https://stefanvaldobrev.bandcamp.com/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…