Какво: Среща на бизнеса и HR общността на тема „Вътрешното предприемачество в компаниите: път към пълноценно развитие на хората“

Дата: 04.09.2017

Място: Limacon Event Center

Час: 16:00 – 19:00

Регистрация: https://goo.gl/upbzia

Limacon и Open Space Collective имат удоволствието да Ви поканят на среща на бизнеса и HR общността на тема „Вътрешното предприемачество в компаниите: път към пълноценно развитие на хората“.

Как можем да насърчим предприемаческото мислене и нагласи на хората, които работят за нас? Възможно ли е хора, които работят за друг да подхождат със същата страст и отдаденост към работата си, както тези, започнали собствен бизнес?

Каним ви на разговор за тема, която набира скорост в световен мащаб (http://www.leagueofintrapreneurs.com/), в който да споделим идеи за какво работи добре, какви са предизвикателствата и каква е ролята на мениджърите и HR експертите в създаването на подходяща среда за вътрешно предприемачество в техните компании. Ще използваме метода Световно кафене, който ще позволи на всички участници да са активни в споделянето и ученето един от друг.

Събитието е покана към хора, работещи в сферата на Човешките ресурси и на ръководни позиции в компании, както и собственици на бизнес.

Програма:

16:00-16:20 Откриване и запознаване на участниците

16:20-17:45 Световно кафене “Как насърчаваме предпримачеството вътре в организациите?” – модератор Антон Вълков (с включена 15 мин почивка)

17:45-18:15 Специален гост Елица Костова от Voccess Corporate с тема „Човешки капитал“

18:15-19:00 Закриване и неформална част с кетъринг

ВХОД БЕЗПЛАТЕН С ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ: https://goo.gl/upbzia

За модератора:

Антон Вълков е водещ практик на мрежата Art of Hosting в България, съосновател на колектив Отворено пространство (Open Space Collective), автор и водещ на редица събития и проекти, свързани с насърчаването на участието и диалога за устойчиво развитие. С над 10-годишен опит в разнообразни бизнес и неправителствени организации в България и чужбина, през 2014 г. се завръща да живее в родния си Пловдив, където е един от създателите на пространството Отсреща.

За госта:

Елица Костова е съ-основател на Voccess Corporate – компания за иновативни тренинги за развитие на човешкия капитал.Компанията предлага иновативна за световния пазар схема и методология на обучение в следните сфери: организационно съвършенство (организационно целеполагане и целепостигане), дизайн мислене, комуникационни умения и преговори и грижа за клиентите. Елица е и основател на фондация Edu Compass – организация, която има амбицията да е лидер в сферата на кариерното развитие за младежи на Европейско ниво и която се бори с безработицата сред младите хора и ги подкрепя да реализират потенциала и призванието си. Елица и екипът на Voccess Corporate и Edu Compass работят за стартирането на стратегически диалог за развитието на човешкия капитал. Екипът цели да стартира серия от събития и инициативи, които да задвижат обществена дискусия по темата за управление на човешкия капитал и да допринесат в посока повишаване на осъзнатостта, образованието и компетентността на професионалисти, които работят в тази област.

Очакваме Ви!

За допълнителни въпроси: Иван Бондоков, 0889 989703

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…