Print this page

След лятната ваканция и на прага на Новата учебна година,
каним всички малчугани на Първия ОТВОРЕН клас
по бойни изкуства с Александър и Да Дао - Клуб Север
на 05 септември (вторник) от 17:30 часа в Пловдивски културен институт.

Тренировките по бойни изкуства са забавен начин както за момчета, така и за момичета, за да се постигне добра физическа кондиция, отлична координация, сила, издръжливост, концентрация на вниманието и бързина.
С помощта на упражнения от общата гимнастика, упражнения за разтягане, координация, компилирани с елементи от бойните изкуства, децата развиват качества, като бързина, ловкост, сила, координация, дисциплина, концентрация, принадлежност към групата, групово съревнование, доказано подобряват здравословното си състояние.
Бойните изкуства учат децата да се грижат за себе си, да се защитават, да се чувстват добре и самостоятелни, да бъдат уверени, когато нямат присъствие на родител до тях. Това е особено важно за по-срамежливи, неуверени и с ниско самочувствие дечица.
Бойните изкуства дават енергия, чувство на увереност и вяра, че децата винаги могат да реагират, ако някой се опита да ги нападне.

Тренировките са препоръчителни за деца с наднормено тегло.
Изключително добре се повлияват деца, страдащи от дихателни заболявания.

Треньор: Александър Петров – младши инструктор в Да Дао – школа „Север“, където води детската група на школата. Занимава се с бойни изкуства от години, а в Да Дао е на ниво второ чу. Тренировките, които провежда, са забавни и интензивни, а дългогодишният му опит като журналист и учител му позволява да изгради връзка с децата, спечелвайки доверието и симпатиите им.

Очакваме ви в редовните класове:
вторник - 17:30 часа
събота - 18:00 часа
Научете повече на: http://pki.bg/dadao/
За записвания и информация: 032/664433; 0884 777050 – Рецепция на ПКИ

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…