Скъпи Зорници, Здрачници и магьосници от всякакъв вид,

Нямаме търпение да се видим на следващата ни книжна среща - 7-ми септември в "Отсреща". Компания ще ни правят софийските магьосници. Ще си поприказваме за магическите системи в книгите, за стила на автора и, разбира се, за сюжета. Ще ви очакваме - всеки е добре дошъл!

П.С. Позволено е внасянето на магически предмети на мястото на срещата. (И ако някой се сдобие с магическо билетче за градския транспорт - нека сподели!)

Книжен клуб "Синьо куче" има за цел да формира и поддържа култура на четенето, говоренето за литература и книгите като ценност в съвременността. Срещите са неформални, разнообразни в жанровата характеристика на литературните произведения и с динамично многообразие от участници. Достъпът е напълно отворен за всеки.

Начало: 19:00 часа

"Отсреща"

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…