В последните няколко месеца ни залипсвахте до толкова голяма степен, че се решихме и този сезон да отворим вратите на нашето убежище за алтернативни души и хора с по-особен поглед. 

Нямаме търпение да ви посрещнем в късния следобед на 8 Септември, за да можем да си споделим какво ни е поднесло лятото и да си помечтаем за неизбежните късни зимни вечери, които ни очакват. Зад бара ще е цветът на нацията, както винаги, а обстановката ще е точно такава, каквато вие решите, защото нищо всъщност не съществува.

Чакаме Ви с приятна селекция на лятна музика и летни коктейли, в компанията на съвсем лека есенна меланхолия, колкото да отвори глътката. 

Купонът ще се пренесе плавно до същността на 9.09, за който ден сме ви приготвили много освежаващ микс с намигване към символите на деня. И така до ранните зори на 10.09.

Начало 18:00

Петното на Роршах

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…