На 09 и 10.09. градът е пълен със събития

Почивните дни под тепетата са изпъстрени с интересни предложения за събития на открито или приятелски срещи в тематични барове. Изберете дестинация, любим вид музика, театър или филм .

Ето най-интересните според най-добрия туристически пътеводител Lost in Plovdiv:

09 септември

Swinging Plovdiv - Fly Me to the Moon

Пригответе се за танци в космоса на първото междугалактическо суинг джаз парти в историята. Молим всички астронавти да се явят на дансинга точно в 21:30 в официалните си скафандри.

Всички гости ще могат да се насладят на превъзходен джаз на лунна светлина и на специално танцово изпълнение от Lindy Hop Plovdiv.

Място: MOVE Music Club
Музика: суинг джаз селекция от Bogdan Kovachev
Билет за ракетата: 5 лв.

Киновечер: Невероятната съдба на Амели Пулен

Това е филм, който пленява безотказно всеки чувствителен зрител с настроението си, с невероятната си атмосфера и най-вече с неотразимото обаяние на Одри Тоту.

С целия афиш може да се запознаете ТУК.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…