Още ли не знаете какво е да танцуваш суинг? :) Не се чудете повече! Lindy Hop Plovdiv обявява началото на новите групи по суинг танци за начинаещи - Swinging Plovdiv.

Курсът е интензивен, и след завършването му ще можете активно да се включвате в социални танци и партита със суинг и джаз музика. Станете част от суинг обществото в Пловдив!

НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕТО ДА Е ПО ДВОЙКИ. Местата в курса са ограничени и всеки, който се запише с партньор, е с предимство.

Курсът е подходящ за всички, които искат да се забавляват, без значение дали имат предишен опит в танците. Нужни са ви само удобни обувки и желание!

Продължителност на курса – 24 занятия, или около 3 месеца.
Занятията са с продължителност 60 минути, и се провеждат два пъти седмично - вторник и четвъртък от 19:00 ч. в залите на Dance Station Plovdiv.

За всички с карта MultiSport или Sodexo Bulgaria – можете да я използвате и при нас.

За да вземете участие в курсовете ни, попълнете регистрационната форма -
http://plovdiv.lindyhop.bg/join

За допълнителна информация:
0883 448 054
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…