Заповядайте в "Отсреща" в 19.00 часа, където ще ви срещнем с един от най-успешните сватбени фотографи в България – Симон Вартерян.

Регистрация чрез формата на тази страница: https://photoworld.bg/sabitia/obshtuvane-s-klienti-za-uspeshen-biznes-sas-simon-varteryan-2/

Темата, по която ще говорим е как да общуваме с клиентите си, за да правим успешен бизнес.

Казват, че един недоволен клиент ще разкаже на десет човека, а едва един на десет от доволните клиенти ще сподели с някого. Комуникацията с клиентите е изключително важна и често доста предизвикителна. Симон ще ни разкаже своя опит.

По време на събитието ще обсъдим следните въпроси:

– Как да общуваме с клиенти при първи конктакт? По телефона? Среща на живо?

– Как да продадем на клиентите си повече от това, за което са ни потърсили?

– Как да се рекламираме пред клиентите? – Как да изградим успешно име, което да работи за нас?

– Какво да правим, когато попаднем на „кофти“ клиенти?

– Как да откажем ангажимент? … и много други.

И вие може да ни разкажете за ваши случаи и въпроси. За целта попълнете съответното поле във формата за регистрация.


Събитието е с вход 10 лв.*/ за членове на Клуб Фото Свят е безплатно.

Може да станете член на клуба по време на събитието.

Регистрацията в събитието е препоръчителна за доброто му провеждане. Молим да попълните формата на тази страница: https://photoworld.bg/sabitia/obshtuvane-s-klienti-za-uspeshen-biznes-sas-simon-varteryan-2/

ПОВЕЧЕ ЗА СИМОН ВАРТЕРЯН

"Професионалния фотограф Симон Вартерян е създателят на различната сватбена фотография в лицето на SV Studio, който вярва, че индивидуалният подход към сватбения ден на всяка двойка трябва да бъде различен. С нетипичните декори, екстремните преживявания, професионалната техника и точната концепция, сватбената сесия се превръща в забавление, а не в задължение. Симон е творец, чиято посока на мисълта не можем да предвидим и уловим. Той ни отнася далеч от до болка познатите кадри и ни поднася нов вид изкуство. Получил първия си фотоапарат на 6-годишна възраст, специализирал във Франция и обиколил над 40 държави само за 5 години, Симон е човекът, на когото можете да се доверите."


Организаторите си запазват правото при голям интерес към събитието, да променят локацията му за по-доброто му провеждане.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…