Vintage House ви кани на още един запомнящ се моноспектакъл на впечатляващия Симеон Владов!
“Любовта не може просто да отмине” ще ви отведе в един свят на вечна младост и нестихваща любов! Гледайте го на 19.09 от 19.30 часа като част от културните вторници във Vintage House - "Дом на културата Борис Христов".

Завръщането в дома. Миналото, което изглежда безвъзвратно изгубено. Любовта, която подмладява. Вятърът, който ще преобърне времето и ще изпише с цвят от череши, че ЛЮБОВТА НЕ МОЖЕ ПРОСТО ДА ОТМИНЕ.
"Когато се говори за любов, времето не само, че спира, а то дори започва да върви назад. И онзи, който разказва любовната история по някакъв мистичен начин се подмладява."

Носителят на ИКАР за "Златен глас" – актьорът Симеон Владов ще ви заведе в града, в който ще останете завинаги млади.

„Любовта не може просто да отмине“ в последните 2 години все още е една от най-посещаваните независими пиеси, които се изпълняват в арт пространствата в цялата страна.

Сценарий и режисура: Радослав Гизгинджиев

Очакваме ви!
089 780 7073
вход: 10лв.
* Предварителната резервация е препоръчителна!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…