Вън от съмнение най-разпространяваната книга в света е Библията със своите 4,8 млрд. тираж преведена на 451 езика! Проф. д-р Мария Шнитер ще разгледа Стария Завет от различен ъгъл - като ценен източник на исторически сведения от последното хилядолетие преди раждането на Христос. Това ще се случи в поредното издание на "Пловдивско историческо общество" тази вечер от 19 часа. Срещите се провеждат в клуб "Петното"

Съвместно с гостите на "Пловдивско историческо общество" д-р Шнитер ще изясни въпроса с патриарсите, живели по 300-800 г., ще поговори за тъй наречените 40 години в пустинята на еврейския народ, за Соломоновия храм, Вавилонския плен, за взаимоотношенията на царете и партията на жреците, за митичните Урим и Турим, пророците и още много други интересни неща.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…