Церемония по награждаването на победителите от фотоконкурса "Защото ме е грижа" ще се проведе днес в залата за временни експозиции на Градската художествена галерия. Конкурсът се организира от район "Централен", а наградите ще раздаде кметът Георги Стаменов.

Всички участници в конкурса ще бъдат оценени от тричленно жури: както всяка година в него са включени представители на районната администрация, които имат отношение към културата и изкуството. 

За първи път „Централен“ привлича външен оценител - фотографа Тодор Ненов: магистър по фотография с над 20 години международен опит включително и в сферата на фотожурналистиката. Ненов призовава всички участници да бъдат креативни и сами да измислят проектите си, а не да копират.

Журито заседаваше непосредствено след приключване на конкурса в сградата на районната администрация. На събитието по награждаване на победителите кметът на „Централен“ Георги Стаменов кани всички участници, техните близки, както и жители на района. Наградите ще бъдат ваучери за книги, велоаксесоари и памет-флашки. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…