Благотворително представление на постановката "Държавните липи" ще изиграят актьорите от четвърти курс в специалност "Актьорство за драматичен театър" към ПУ "Паисий Хилендарски". Постановката ще се играе в учебния театър на университета в 19:30 часа.

Каузата на студентите е събиране на средства за техния връстник Ади. През април 2017г. след торзионна травма на дясно коляно получава оток, болка и функционален дефицит. След усложнения и проведени изследвания на ЯМР и рентгеново изледване бе установено, че има нужда от спешна операция на крака. Билети за представлението няма да има, а даренията ще се събират в дарителска кутия.

Четвърти курс  специалност "Актьорство за драматичен театър"  към Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" 

Худ. ръководители:

доц. Веселин Ранков

ас. Ивана Папазова

представят

"Държавните липи" от Ст.Л.Костов

за първи път през този сезон!

участват: 

Стефани Раманска 

Добринка Тосева

Надежда Халваджиева

Красимир Ненков 

Господин Динев 

Веселин Иванов 

Павлин Шуманов

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…