Известната психоложка представя новата си книга „Пътят на сърцето“ в дамски клуб „Бизнес на високи токчета“

Мадлен Алгафари, която не се нуждае от представяне, идва в Града под тепетата броени дни след рожединия си ден – 4 ноември. Известната психоложка носи подарък за любопитните на тема душа и емоции - нейната най-нова книга ,,Пътят на сърцето“. Преди пловдивчани само приятелите ѝ ще са чули и чели нещо от Пътят.

„Пътят на сърцето“ се ражда по време на последното й пътешествие – пътя Камино де Сантяго, който известната психоложка извървява с още три свои приятелки. Изкушените да разберат от първолице за това, което се случва вътре в теб по време на пътуването могат да си резервират място за среща с автора тази вечер (7 ноември) от 18.00 часа в хотел Landmark. Записването става на телефон 0889 24 55 54. 

Всички присъстващи ще имат възможност да зададат въпросите си и лично да поговорят с Мадлен Алгафари, както и да се сдобият с книгата с автограф и лично посвещение от автора.

За втората дата, на която чаровната психоложка ще се срещне с порасналите момичето от дамски клуб „Бизнес на високи точета“ в Пловдив на 08.11.2017 г от 18.00.часа в Студио ВиБо Аспект, местата вече са изчерпани.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…