Тази седмица в Пловдив може да потърсите най-доброто 18-годишно уиски, да се пренесете в подземния свят с Евридика или пък в Италия - земя с душа

Снимка: Mitakis Photos - Мост над Марица рано сутрин

13 ноември

Румен Иванчев - мост между Рим и Пловдив

Издателство Жанет 45 и Културен център "Тракарт" ви канят на среща с Румен Иванчев и представяне на книгите "Дръвче" и "Дон Санчо и Кихот".

Културен център „Тракарт“
18.00 часа

Седмица на Вдъхновението

Вдъхновението не е нещо, което получаваме от действията си. То е това, което влагаме в действията си. Нашият живот е нашето послание към света! Нека това послание бъде вдъхновяващо! Артисти, музиканти, танцьори, художници, лектори, преподаватели и треньори ще споделят знания, опит и вдъхновение от 13 до 19 ноември във фестивала „Седмица на Вдъхновението“.

Пловдивски културен институт
13 – 19 ноември

No Sense presents: Cocktails on Flames

Бар No Sense ви представя вечер в която можете да опитате от серия нови и атрактивни коктейли. Една концепция за горящи алкохолни напитки, подбрана от екипа на заведението с цел по-уютно и в същото време вълнуващо усещане в бара. Подходящо за хора с липса на навик да се забавляват в понеделник след работа.

No Sense
19.00 часа
Вход свободен

Вижте всички събития в Lost in Plovdiv

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…