Lost in Plovdiv ни представя заведенията и местата, в които може да похапнем и да се забавляваме заедно с малчуганите

 

През по – топлите месеци едва ли често се замисляме къде е подходящо да отидем с децата, защото тогава всеки парк или градинка биха ни свършили идеална работа. Времето е топло, ние си седим кротко на пейката, а до нас се чува глъчка и детски смях. Звучи идилично, нали...!?

Не такъв обаче е случаят през зимата, когато атмосферните условия не позволяват да прекарваме много време навън и съответно стоенето затворени вкъщи не се отразява добре на никого. Това е и причината най – добрият пловдивски гид Lost in Plovdiv да подбере няколко места, които са подходящи за посещение с деца. Там няма да имате проблем с шума, който вдигат малчовците, защото има специално пригодени условия, които да направят играта на децата по – забавна, а вашето време, прекарано там, по – приятно.

Започваме с подходящите места за хранене, които предлагат детски кътове или възможност за наблюдение на детето ви, докато вие спокойно се наслаждавате на обяда или вечерята си.

 Note di Vino е ресторант, който не само очарова със съчетанието между средиземноморска кухня и богата музикална програма, но и с факта, че там е помислено дори и за малките гости.  Именно с тази умисъл има изградени детски площадки с аниматор, за да може да си прекарате добре и спокойно, дори ако сте с децата си. Малчуганите ще се забавляват и играят, докато вие се отпуснете в стилната обстановка, създадена с вкус и елегантност. В ресторанта се намира и единствената в Пловдив бейби зона, за деца до 3-годишна възраст.

Друго предпочитано от двойките с деца място е семейният ресторант „Тон Бонбон”, създаден не само за спокойни и уютни вечери за цялото семейство, но и за истинско забавление на малките посетители и първокласна кулинарна наслада на родителите им. Ресторантът разполага със 120 места на ниво партер и 70 места на ниво -1, непосредствено до Teen club Ton Bonbon. Три зали детски център – една в частта на ресторанта и 2 на площ от 350 кв м на нивото над ресторанта също са на ваше разположение. На ниво -1 е Teen club където могат да се забавляват децата гости над 7 години. Всички детски зони са отделени от ресторантската част за удобство и спокойствие на клиентите.Връзката между деца и родители е осигурена с постоянна телефонна връзка на всяка маса и монитори за видеонаблюдение.

Вижте всички места, където може да отидете с децата в Lost in Plovdiv

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…