Print this page

Lost in Plovdiv ни представя заведенията и местата, в които може да похапнем и да се забавляваме заедно с малчуганите

 

През по – топлите месеци едва ли често се замисляме къде е подходящо да отидем с децата, защото тогава всеки парк или градинка биха ни свършили идеална работа. Времето е топло, ние си седим кротко на пейката, а до нас се чува глъчка и детски смях. Звучи идилично, нали...!?

Не такъв обаче е случаят през зимата, когато атмосферните условия не позволяват да прекарваме много време навън и съответно стоенето затворени вкъщи не се отразява добре на никого. Това е и причината най – добрият пловдивски гид Lost in Plovdiv да подбере няколко места, които са подходящи за посещение с деца. Там няма да имате проблем с шума, който вдигат малчовците, защото има специално пригодени условия, които да направят играта на децата по – забавна, а вашето време, прекарано там, по – приятно.

Започваме с подходящите места за хранене, които предлагат детски кътове или възможност за наблюдение на детето ви, докато вие спокойно се наслаждавате на обяда или вечерята си.

 Note di Vino е ресторант, който не само очарова със съчетанието между средиземноморска кухня и богата музикална програма, но и с факта, че там е помислено дори и за малките гости.  Именно с тази умисъл има изградени детски площадки с аниматор, за да може да си прекарате добре и спокойно, дори ако сте с децата си. Малчуганите ще се забавляват и играят, докато вие се отпуснете в стилната обстановка, създадена с вкус и елегантност. В ресторанта се намира и единствената в Пловдив бейби зона, за деца до 3-годишна възраст.

Друго предпочитано от двойките с деца място е семейният ресторант „Тон Бонбон”, създаден не само за спокойни и уютни вечери за цялото семейство, но и за истинско забавление на малките посетители и първокласна кулинарна наслада на родителите им. Ресторантът разполага със 120 места на ниво партер и 70 места на ниво -1, непосредствено до Teen club Ton Bonbon. Три зали детски център – една в частта на ресторанта и 2 на площ от 350 кв м на нивото над ресторанта също са на ваше разположение. На ниво -1 е Teen club където могат да се забавляват децата гости над 7 години. Всички детски зони са отделени от ресторантската част за удобство и спокойствие на клиентите.Връзката между деца и родители е осигурена с постоянна телефонна връзка на всяка маса и монитори за видеонаблюдение.

Вижте всички места, където може да отидете с децата в Lost in Plovdiv

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…