Драги колеги,

С настоящето имаме удоволствието да ви поканим на нашето празненство по случай ПРАЗНИКА НА СТУДЕНТА - ОСМИ ДЕКЕМВРИ! Гостите на мероприятието ще могат да се насладят на танци, съвременна и актуална музика, както и 80 НА СТО НАМАЛЕНИЕ от цената на високоградусните български алкохолни напитки. Присъствието на нашето соаре несъмнено би придало на всеки посетител усещане за ВИСОКА КЛАСА и затова силно препоръчваме ОФИЦИАЛНОТО АТИРЕ за случая. Ще очакваме гостите с удара на осмия час, а края на забавата оставяме в ръцете единствено на съдбата. За нас ще е чест да посрещнем колеги от всякакви направления и учебни заведения. Антрансът към празника ни ще бъде, разбира се, БЕЗПЛАТЕН за всеки. Вашето място можете да запазите предварително на телефонен номер 0878 50 97 03.

RSVP

С уважение:

Колектив "Петното на Роршах"
Декември
Пловдив

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…