Този уикенд ще напазаруваме коледни подаръци от празничните базари, ще се запознаем с българския архитектурен модернизъм и ще тръгнем на безкръвно пътуване с едно обещано нищо

15 декември

Груви Караоке

Винаги има стрес, винаги има страх, винаги има смях... Моля, не правете това у дома си - елате в Groove Music&Art! В пилотното издание на Груви Караоке ще се повеселим с микрофон в ръка и ще повдигнем настроението с подходящ акомпанимент от бара.

Groove Music&Art
20 часа

Коледен базар и среща в Остреща

Кафе-бар Отсреща, съвместно с ателие Историйки, организира коледен арт базар. Ще се срещнем с местни автори, които ще разкажат за своите творения. Зарадвайте любимите си хора с нестандартен и естетичен коледен подарък.

Отсреща
15-17 декември

Silicon Drinkabout става на 1 годинка

Измина една година с дринкабаути! Всички силицийци под тепетата и техните приятели ще се поздравят за празника в силициевия Барабан. За събитието ще се погрижи RISK.

Барабана
19 часа

Коледен hand made базар в Мол Марково тепе

Зарадвайте вашите близки и приятели с ръчно изработени подаръци за предстоящите празници. Всички малки посетители пък ще могат да се забавляват с интересни детски работилници.

Мол Марково тепе
15-17 декември
10 часа

1 кило риалити в Пловдив

Пощенска кутия за приказки представя новата книга на Димитър Калбуров "ЕДНО КИЛО РИАЛИТИ". Ще прочетем десет разказа, сред които нови и любими стари.

Бар CRAFT
Петък!
Начало 19.30 ч.
Вратите отварят в 18.30 ч.
Билети в мрежата на ticketportal.bg
Билетът не гарантира седящо място.
Събота!
Начало 18.00 ч.
Вратите отварят в 17.00 ч.
Билети в мрежата на ticketportal.bg
Билетът не гарантира седящо място.
Резервации не се приемат.

The Bar Owner Choice Tasting #СандъкЪ

Бар СандъкЪ ни кани на една селектирана уиски дегустация. Ще имаме възможност да опитаме уиски от 4-те краища на Шотландия с прилична възраст на отлежаване - 12 до 18 г.

Auchentoshan Tree wood /Lowland/
Aberfeldy 12 YO /Highlands/
Arran 14 YO /Island/
Aberlour 18 YO /Speyside/

Бар СандъкЪ
20.30 часа
Пакетна цена 25 лв.
Местата са ограницени до 12.
За резервация: 0888938075

Вижте всички събития в Lost in Plovdiv

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…