Екипът на Lost in Plovdiv няма да претендира за изчерпателност, но е подбрал няколко предложения за вас, които да превърнат празниците в незабравимо преживяване.
На първо място не може да не отбележим, че с готина компания вкъщи също може да е весело, особено когато за трапезата са се погрижили от Mavruda BBQ Hot Spot. През празничния период от заведението са подготвили специални коледни пакети и отстъпки. Независимо дали сте в тесен семеен кръг или сте се събрали повечко приятели, офертите включват огромно разнообразие от бавно опушено месо, различни добавки и безплатна доставка. Така ще разполагате с готова трапеза само с едно обаждане, за да имате време да се отдадете на сладки приказки и купон. С предварителна заявка коледната пуйка ще „долети” точно на 25-и или когато вие пожелаете, а бавно изпеченето прасенце ще бъде сервирано със зеленчуци и сос грейви. Май вече идеята за парти вкъщи изобщо не звучи зле...

И все пак, ако сте решили на 31-и да облечете празничния тоалет и да обиколите заведенията в града, гидът на Пловдив се е подготвил със специална селекция на няколко любими заведения. Е, няма как да не обобщим първо, че цените на празничните куверти варират в доста широки граници. Може да похарчите както 15 – тина лева за вход и едно малко питие, така и 150 лв за богато меню, марково шампанско и хитов гост – изпълнител. Георги Христов, Ъпсурт и тримата финалисти на X-фактор са само малка част от гастролиращите артисти в града под тепетата.

Ако все още се чудите къде ще се веселите в последната нощ на 2017-а , трябва да видите всички предложения ТУК.

 

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…