Този уикенд най-добрият пловдивски гид Lost in Plovdiv ще ни отведе на едно музикално пърешествие през техно, прогресив, фънк и соул

6 януари

18 рожден ден Петното на Роршах

Един от най-култовите клубове в Капана – Петното на Роршах ще празнува своето пълнолетие. По този повод са подготвили много изненади и 18% отстъпка на всичко в заведението.

Петното на Роршах
21 часа
Вход: усмивка

Be Electronic pres.SOUND TRIP #2 at VOID

Sound Trip е една различна гледна точка и едно извисяване на душата чрез музика.
На 6-ти януари Пътешествениците от Be Electronic и Essentia Movement ще се съберат за първи път през новата година в любимия си Club VOID в Пловдив, за да забъркат една дълбока и обладаваща електронна приказка. Откриващата партито FallMonke, след 12 празнува имен ден и ще ни почерпи със сериозна heavyweight dub селекция. Вибрацията ще е сериозна и с момчетата от Essentia Movement - ZAGGAONE и SOUL9, които като истински шамани ще ни потопят в интелигентния саунд на drum and bass, half step и dubstep честотите. Астронавтът SECHNIA ще ни изстреля толкова бързо в безтегловност в открития дълбок Космос, че връщането от Techstep-a ще ни е доста трудно. No bad trips allowed. Този път към музикалния трип ще има и визуално пътешествие.

Клуб Войд
22 часа
Вход свободен

Ramsey Hercules

В първата събота за годината празнуваме Йордановден с много специален именник зад пулта - Boogie Don Ramsey Herculеs!

Ramsey Hercules е заклет ценител на аналоговия звук и част от множество музикални проекти. В миналото е бил член на култовата банда Phuture Shock, а сега върти лейбъла Stereopor Records, магазина за плочи Boogie Exchange и онлайн радиото Boogie.FM.

Заедно със Skill създават 45 Mafia - диджей проект, посветен на 7-инчовите плочи. Ramsey Hercules е познат на меломаните и със сериозното количество edit-и на стари класики и редки съкровища от 70-те и 80-те, които доскоро твореше. А новата му страст е свиренето на саксофон. Да бъде музика.

Клуб Фарго
21 часа

FF7A с първа тренировка за годината!

Дата е 06.01.2018, а мястото е Альоша! Сборният пункт е направо горе (на паметника), а часът е 8.50! Повече подробности... на самата тренировка.

Альоша
8.50 часа

Блажо Николич представя: "Имам една идея..."

Кафе-галерия Cu29 ви кани отново на кино вечеринка. Този път поводът е един филм, който разказва за едни хора, които имат едни идеи. „Имам една идея“ е филм за поколението на Александър Морфов, Кольо Карамфилов, Мариус Куркински, Илиян Симеонов, Златин Радев и много други, които въпреки смътните години на по-миналото десетилетие, не изчезват нито като общество, нито като индивидуални творци.

Годината е 1997, мисля, че няма нужда да ви припомняме какви неща се случваха тогава. Филмът на Илиян Симеонов и Емил Тонев- „Имам една идея“ разказва за идеи на театрали, кинаджии, музиканти и други творци, с цел да бъдат поне споделени и запазени като един романтичен спомен, без излишни сантименти. Отпечатък от времето на едно от последните бохемски места в София (и в България) – „Дим в чувала“ или наречен още „Министерски съвет“.

Филмът ще бъде представен от Блажо Николич (продуцент на филма) и Борис Зафиров (студент и приятел на някои от участниците).

Coffee&Gallery Cu29
19 часа

Вижте всички събития в Lost in Plovdiv.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…