Този уикенд най-добрият пловдивски гид Lost in Plovdiv ще ни отведе на едно музикално пърешествие през техно, прогресив, фънк и соул

6 януари

18 рожден ден Петното на Роршах

Един от най-култовите клубове в Капана – Петното на Роршах ще празнува своето пълнолетие. По този повод са подготвили много изненади и 18% отстъпка на всичко в заведението.

Петното на Роршах
21 часа
Вход: усмивка

Be Electronic pres.SOUND TRIP #2 at VOID

Sound Trip е една различна гледна точка и едно извисяване на душата чрез музика.
На 6-ти януари Пътешествениците от Be Electronic и Essentia Movement ще се съберат за първи път през новата година в любимия си Club VOID в Пловдив, за да забъркат една дълбока и обладаваща електронна приказка. Откриващата партито FallMonke, след 12 празнува имен ден и ще ни почерпи със сериозна heavyweight dub селекция. Вибрацията ще е сериозна и с момчетата от Essentia Movement - ZAGGAONE и SOUL9, които като истински шамани ще ни потопят в интелигентния саунд на drum and bass, half step и dubstep честотите. Астронавтът SECHNIA ще ни изстреля толкова бързо в безтегловност в открития дълбок Космос, че връщането от Techstep-a ще ни е доста трудно. No bad trips allowed. Този път към музикалния трип ще има и визуално пътешествие.

Клуб Войд
22 часа
Вход свободен

Ramsey Hercules

В първата събота за годината празнуваме Йордановден с много специален именник зад пулта - Boogie Don Ramsey Herculеs!

Ramsey Hercules е заклет ценител на аналоговия звук и част от множество музикални проекти. В миналото е бил член на култовата банда Phuture Shock, а сега върти лейбъла Stereopor Records, магазина за плочи Boogie Exchange и онлайн радиото Boogie.FM.

Заедно със Skill създават 45 Mafia - диджей проект, посветен на 7-инчовите плочи. Ramsey Hercules е познат на меломаните и със сериозното количество edit-и на стари класики и редки съкровища от 70-те и 80-те, които доскоро твореше. А новата му страст е свиренето на саксофон. Да бъде музика.

Клуб Фарго
21 часа

FF7A с първа тренировка за годината!

Дата е 06.01.2018, а мястото е Альоша! Сборният пункт е направо горе (на паметника), а часът е 8.50! Повече подробности... на самата тренировка.

Альоша
8.50 часа

Блажо Николич представя: "Имам една идея..."

Кафе-галерия Cu29 ви кани отново на кино вечеринка. Този път поводът е един филм, който разказва за едни хора, които имат едни идеи. „Имам една идея“ е филм за поколението на Александър Морфов, Кольо Карамфилов, Мариус Куркински, Илиян Симеонов, Златин Радев и много други, които въпреки смътните години на по-миналото десетилетие, не изчезват нито като общество, нито като индивидуални творци.

Годината е 1997, мисля, че няма нужда да ви припомняме какви неща се случваха тогава. Филмът на Илиян Симеонов и Емил Тонев- „Имам една идея“ разказва за идеи на театрали, кинаджии, музиканти и други творци, с цел да бъдат поне споделени и запазени като един романтичен спомен, без излишни сантименти. Отпечатък от времето на едно от последните бохемски места в София (и в България) – „Дим в чувала“ или наречен още „Министерски съвет“.

Филмът ще бъде представен от Блажо Николич (продуцент на филма) и Борис Зафиров (студент и приятел на някои от участниците).

Coffee&Gallery Cu29
19 часа

Вижте всички събития в Lost in Plovdiv.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…