Снимка: Антон Атанасов

Lost in Plovdiv е мястото, където може да намерите всичко за града под тепетата, което ви е нужно, за да изживеете града като местните. Сайтът е разделен на категории и лесен за ориентация, но пристигането на ново място може да бъде доста стресиращо понякога, особено когато имате ограничено време. В тази статия сме избрали някои от предпочитаните от нас места. Тук ще намерите препоръка за всяко едно ястие, какво да правите и какво може да видите, както и най – новото бижу в квартал Капана, където да отседнете. А в случай, че имате повече време на разположение, спокойно може да браузвате из категориите и сме убедени, че ще намерите още много места, които да ви впечатлят.

ПЕТЪК:

Mouse House е съвсем нова бутикова къща за гости, намираща се на тиха улица, но в същото време на възможно най–добрата локация в топ центъра на града и в непосредствена близост до най–големите забележителности. Състои се само от 3 студиа, така че там определено ще е вашето лично бягство в града. Дори и да пристигнете преди времето за настаняване, веднага имаме предложение за приятното ви прекарване. Най – вероятно пътуването до Пловдив е било изморително, така че се чувствате готови за по една хапка. Само няколко метра по – надолу е ресторант „Паваж”, който е един от най – бързо развиващите се на пловдивска почва. Ако искате да опитате вкусна българска кухня със собствен почерк или да се насладите на ягодово сорбе в сърцето на квартал „Капана“, това е вашето място.

Целия маршрут вижте в LOST IN PLOVDIV

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…