Дори и да не отбелязвате този ден, тези картички наистина ще ви разсмеят и зарадват

Креативността на тези картички наистина заслужава вашето внимание. Всяка от тях е дело на различен автор, като имайте предвид, че повечето са вдъхновени от личните връзки на хората, а не са дело на популярни художници или дизайнери. Така че ако искате наистина да изненадате половинката си, подобна картичка може би наистина би имала по-добър ефект дори и от скъп подарък.

Ето и 25-те картички, на които се натъкнахме и определено ни спечелиха с чувството си за хумор. Ако можете да рисувате, можете да използвате някоя от тези идеи. А ако не отбелязвате Св. Валентин, то поне не пречи да започнете деня с усмивка.


 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…