Празникът на влюбените е след няколко дни. Отвсякъде сме заобиколени от мечета и сърчица, рекламират се ресторанти и куверти за вечерта на 14 – и февруари, но какво да правим, ако сме се решили на една от най – важните крачки в любовния ни живот. Ето няколко предложения на Lost in Plovdiv.

Кулата на Сахат тепе – от нея се вижда почти целият център на града и е едно от предпочитаните места за романтични срещи. Там, където часовникът сякаш отмерва времето на всички, избрали да се срещнат под открито небе, е перфектна локация, за да си дадете обещание за вечна вярност и дълъг семеен живот.

На Главната улица – за всички, които нямат против малко показност и внимание от минувачите, пешеходната зона също е добро решение. Е, за да разберат всички, винаги може да организирате флаш моб или оркестър...Важното е да чуете заветното „приемам”!

Римският стадион – посещението на обекта е безплатно, така че поведете бавно любимата по стълбите и на сцената, където гладиаторите са водили битки, коленичете и  покорете напълно нейното сърце. Хубавото е, че в делничен ден не е много натоварено и може да го направите дискретно, но и там е подходящо за организиране на нещо по – грандиозно.

Екипът на Lost in Plovdiv подбра няколко места със специална атмосфера, където две влюбени сърца могат да накарат любовта да се усеща дори и във въздуха. А ето и кои са те:

Бунарджика – на върха на хълма, откъдето гледката към града е умопорачителна не един и двама са се решавали да поискат ръката на любимата си. Мястото предоставя възможност и за доста грандиозна организация, но според нас дори традиционното падане на колене с фон залязващото слънце би свършило работа.

Целия текст в LOST IN PLOVDIV

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…