Само защото е зима, това не означава, че трябва да жертвате социалния си живот. В Пловдив има достатъчно места, където е топло и уютно като вкъщи

Тази година се порадвахме на доста топли дни, но зимата си е зима и студът е неизбежен. Да не си помислихте, че пролетта е подранила? В студените и мрачни дни сигурно ви иде да хибернирате. Разбираме ви – вкъщи вероятно си имате интернет, хладилник пълен с всичко, от което се нуждаете, и топло одеало, което ви вика по име. Но само защото е зима, това не означава, че трябва да жертвате социалния си живот. В Пловдив има достатъчно места, където е топло и уютно като вкъщи. От уютни ресторанти и топли кафенета до весели барове, днес дигиталният пътеводител на Пловдив ще ви представи любимите си места, където да се сгушим през зимата. Съберете компанията и излезте от вкъщи без да се лишавате от комфорта си.

Котка и Мишка

Ние от пловдивския гид вярваме, че бирата няма сезон, а „Котка и Мишка“ е от онези места, където може да прекараш целия ден. Започнете с чаша кафе и постепенно минете на бира и няма да усетите кога се е стъмнило и времето ви е минало в сладки приказки с барманите и другите клиенти в уютната обстановка на бара.

Croatóan

Какво по-хубаво през зимата от чаша горещо кафе? Стоплете се с ароматната напитка в „Croatóan“ – мястото, където пренасят пиенето на кафе на едно друго ниво. Кафенето е перфектно за среща с приятели, а топлите напитки, които приготвят, ще задоволят всеки вкус. Ще кажем само това: смята се, че Волтер е пиел между 40 и 50 чаши кафе на ден. Трудно можехме да си го представим, докато не открихме „Croatóan“.

Зеленият лимон

Един топъл и питателен обяд безспорно ще направи студеното време по-поносимо. В „Зеленият лимон“ ще откриете вкусни и здравословни предложения за супи, салати, основни ястия и десерти. А обстановката е толкова приятна, че нищо чудно след обяда да ви се прииска да преминете към кафето.

Още уютни места ще намерите в Lost in Plovdiv.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…