Тъй като дигиталният гид на града LOST IN PLOVDIV под тепетата винаги се опитва да изпреварва тенденциите и новостите, се заровихме още по – дълбоко и днес сме подготвени със списък на това, което тепърва предстои. В контекста на подготовката си за Европейска столица на културата 2019 Пловдив е привлекателно място за посещение и вече няколко заведения дадоха ясна заявка, че ще се появат на кулинарната и клубната сцена. А кои са те ще разкрием веднага в редовете по – долу:

Първият ресторант вече отвори врати пред няколко седмици. ГастрономЬ Eatery House се намира на известната уличка „Отец Паисий” и дава силна заявка да ни върне към неповторимия вкус на домашно приготвените ястия. Там носталгията по добре приготвената и поднесена храна оживява в рецептите на нашите баби, поднесени с отношение и водещи ни на едно кулинарно пътешествие назад във времето.

За откриването на още едно място, което не е съвсем ново, но смени местоположението, ние от гида също сме в трескаво очакване. От „Веджик” планират да отворят врати точно до „Паваж”. Там, в сърцето на квартала на творческите индустрии, ще ни изкушават с веган кухня и обещават някои новости, за които нямаме търпение. Десертите им са просто божествени, а най – хубавото е, че чрез храната им получавате не само перфектен вкус, но и енергия и удоволствие.

Цялата статия четете в LOST IN PLOVDIV

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…