Пролетта вече е тук! След няколкомесечно чакате, слънцето най-накрая засия в небето, хората започнаха да се усмихват по-често и от все повече улици се разнесе аромата на любимите ни люляци.

През пролетта цялата земя се събужда за нов живо и всичко ни се струва малко по-красиво и щастливо. Тази вълнуваща сезонна промяна се оказа, че действа изключително вдъхновяващо и на сладкарите по целия свят. Майсторите на сладките изкушения се оказа по-креативни, отколкото очаквахме и ни изненадаха с цяла поредица торти и мъфини, вдъхновени от пролетния сезон. Те са разноцветни, обсипани с най-различни цветя и са подходящи както за отпразнуването на рожден ден, така и за сватба, например.

Разгледайте 14-те най-красиви сладкиша, вдъхновени от пролетта! Ако и вие обичате да си похапвате сладки изкушения, можете да се опитате да си ги направите вкъщи. Необходими са ви само захарно тесто, сладкарска боя и въображение. А ако приготвянето на сладкиши не е силата ви страна, но пък искате да хапнете нещо божествено, най-добрият пловдивски гид Lost in Plovdiv, знае какво да ви препоръча.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…