Пролетта вече е тук! След няколкомесечно чакате, слънцето най-накрая засия в небето, хората започнаха да се усмихват по-често и от все повече улици се разнесе аромата на любимите ни люляци.

През пролетта цялата земя се събужда за нов живо и всичко ни се струва малко по-красиво и щастливо. Тази вълнуваща сезонна промяна се оказа, че действа изключително вдъхновяващо и на сладкарите по целия свят. Майсторите на сладките изкушения се оказа по-креативни, отколкото очаквахме и ни изненадаха с цяла поредица торти и мъфини, вдъхновени от пролетния сезон. Те са разноцветни, обсипани с най-различни цветя и са подходящи както за отпразнуването на рожден ден, така и за сватба, например.

Разгледайте 14-те най-красиви сладкиша, вдъхновени от пролетта! Ако и вие обичате да си похапвате сладки изкушения, можете да се опитате да си ги направите вкъщи. Необходими са ви само захарно тесто, сладкарска боя и въображение. А ако приготвянето на сладкиши не е силата ви страна, но пък искате да хапнете нещо божествено, най-добрият пловдивски гид Lost in Plovdiv, знае какво да ви препоръча.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…