Големият пловдивски карикатурист Ириен Трендафилов подрежда изложба с шаржове, вдъхновени от пивото на Две-три бири фест

Любимо пиво, любимо място, приятели и тематични карикатури за айляк на 16 и 17 юни

Старото име повлича крак и Galero става галерия по време на бирената фиеста

Броим дните до тазгодишното издание на празника на занаятчийската бира „Две- три бири фест“, броим  и халбите. 11 празни… точно толкова остават до 16 юни, когато започва фестивалът на качественото пиво.

Ще отпразнуваме заедно видовото многообразие на този пенлив еликсир с приятна компания в градска среда. Започваме на 16-и юни и ще продължим на 17-и на нова локация, която ще ви потопи в индустриалното минало на града под тепетата - емблематичните Тютюневи складове.

За доброто фестивално настроение елате с верни приятели. За всичко друго са се погрижили организаторите от Под тепето, в партньорство с култовия бар за крафт пиво в Капана - Котка и Мишка. Ще има различни тематични зони, място за отдих, музикално оформление и лакомства за всякакво угощение. В унисон с истинския айляк, Под тепето се включва с рубриката Карикатурен прозорец  на големия пловдивски карикатурист Ириен Трендафилов. Маестрото ще подреди изложба от шаржове в рамките на събитието.


Ириен отдавна е вдъхновен от слънчевото пиво и от тематичните му карикатури, подготвени специално за фестивала, се усмихват 34 пълни и 11 празни халби. Ще може да им се насладите с халба в ръка на втория етаж на Склада, в който се помещаваше бившият мебелен магазин Galero. 

Ето че старото име повлича крак и Galero става галерия по време на крафт бирената фиеста. Любимо пиво, любимо място, приятели и тематични карикатури за айляк. 

Очаквайте по време на Бирения фест в Капана изложба карикатури на тема бира- 34 пълни и 11 празни халби изпити и нарисувани от мен, анонсира Ириен Трендафилов.

А до 16 юни ви остава очакването за Бирен фест и Световно по футбол с най- доброто питие за това - занаятчийското пиво, или 12-ият играч.


Наздраве!

„Две-три бири фест” е част от Културния календар на Община Пловдив и се организира в подкрепа на Пловдив- Европейска столица на културата 2019 и в партньорство с Филип Морис България, Амексис, бирен бар „Котка и Мишка“, коктейл-бар “Пощата“, Total sport, Proxiad, Real Time Games Develepment (RTGD).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…