Почти лято е, флагчетата правят тесните павирани улички в творческия квартал още по-пъстри, а вечер от стотиците хора, излезли да попият от артистичната атмосфера, е трудно да си намериш свободно кътче. На фона на цялата тази разнородна смесица, тук продължават да се отварят нови места и да допринасят за свежата обстановка и за многообразието от стилове, вкусове и предпочитания.

Екипът на единствения дигитален пътеводител под тепетата Lost in Plovdiv обходи внимателно всяко едно ъгълче и откри всичко, което е ново на хоризонта и заслужава веднага да се посети.

Започваме с познатите френски макарони Bebba Macarons, които от около десетина дена имат нов дом – ул. Загреб 5, точно срещу Ядрото. Толкова вкусни макарони сте опитвали само във Франция, а сега може да им се насладите и в Капана. Независимо дали си изберете с вкус на лешник, кокос, шоколад, гарантираме, че ще ви е трудно да се ограничите само с един. Още повече, че Майя и Петър обещават да ни изненадат и със специални сладоледени макарони, които ако са толкова вкусни, колкото звучат, ще бъдат разграбвани за минути.

Продължаваме със сладките изкушения, защото в „Тиган” палачинките са огромни, пухкави и с най-различни добавки. Както пише на един от постерите в заведението тук не е за хора на диета, но и дори да сме на строг режим, винаги имаме един ден, в който може да си позволим да залитнем, нали?

Още за новите заведения в Капана с много снимки четете в статията в LOST IN PLOVDIV

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…