Днес предстои последната работилница от КИНОПЛОВДИВ: "ТВ сериалът срещу кинофилма" - среща-дискусия с режисьора на сериалите "Откраднат живот", "Денят на бащата", “Дяволското гърло“, както и носител на голямата награда за късометражен филм от фестивала в Клермон Феран, 2014 за филма "Чест" - Pavel G. Vesnakov. 

С Павел ще дискутираме как киното навлиза в телевизията, какви са важните моменти при режисирането на единия тип филми и на другия, как се градят образите на героите, как се работи с актьорите в екстремни условия, как се организира снимачния процес дори, както и какъв е животът на всеки от тези филми след като бъде завършен.

Ще гледаме и късометражния филм на Павел Г. Веснаков - "Зевс".

Заповядайте на 09.06 от 16:30 ч. в любимото кино кафе Club Fargo за последна среща в този формат! 

Вход: свободен.

Скоро започваме снимачните дни на филмите, посветени на Пловдив! Очаквайте!

Проектът е част от Пловдив - Европейска столица на културата 2019 / Plovdiv 2019 ECOC

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…