Практическо еднодневно обучение за развитие на публики ще се проведе в Пловдив на 29 юни от 10:00 до 17:00 часа в пространството на СКЛАД 2019 в Тютюневия град. Обучението е пряко обвързано с целите и задачите на инициативата Европейска столица на културата и се осъществява в партньорство с Британския съвет и Фондация „Пловдив 2019“.

Фокусът на семинара е развиването на публика от стратегическа и оперативна гледна точка. Гост лектор, по покана на Британския съвет, е Кат Хюм – изпълнителен директор на престижната Асоциация Артс маркетинг, Лондон (Arts Marketing Association, London). Основна мисия на организацията е да свърза изкуствата и културата с обществото като предоставя възможности за професионално развитие и обучение на хора, работещи в тази сфера.

Кат Хюм и Любов Костова, Директор на Британския съвет в България, ще споделят своите знания и умения за по-добро разбиране и общуване с целева аудитория, цялостния подход към развитието на тази специфична дейност, както и идеи за достигане до нови публики. Участващите ще бъдат вдъхновени от примери за разработване на творчески отговори, свързани с конкретни теми.

Семинарът включва и практическа част с упражнения и конкретни казуси, по които участниците заедно ще разработят стратегия за привличане и ангажиране на публика.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…