Концертът на Горан Брегович, който трябваше да се проведе снощи, бе отменен в последния момент. 5 минути преди началото на спектакъла организаторите изненадаха пълния Античен театър, че поради технически проблем спектакълът не може да се състои. Няколко хиляди души останаха разочаровани, тъй като бяха готови за началото на шоуто с "Най-доброто" от балканската легенда. Най-вероятно техническите лица са се борили с проблем до последния момент, но не са могли да го решат и са обявили отлагането.

Брегович бе обявил два концерта в Пловдив - на 26 и 28 септември. Шоуто от 28 септември ще се състои на предварително обявената дата. Билетите за отменения на 26 септември спектакъл ще важат без презаверка за 30-и, отново на Античния.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…