Район „Централен“ с инициатива в помощ на Дома за възрастни хора „Св. Василий Велики“, Пловдив

Георги Стаменов и екипът му се обръщат към всички жители на район „Централен“ – Община Пловдив и към всеки, който желае да помогне, с призив за дарение на книга. Събраните издания ще бъдат предоставени на Дома за възрастни хора „Св. Василий Велики“, Пловдив, като кметът и администрацията ще занесат книгите лично на 12 декември следобед.

Акцията продължава до 11 декември, като гражданите могат да оставят книгите на ет. 2, ст.9 в секретариата на г-н Стаменов, ул. „Хр. Г. Данов“ 39.

„Директорът на Дома за възрастни хора се обърна към нас с молба за съдействие, като целта на акцията е да съберем около 200 книги на български език,“ коментира Стаменов и благодари предварително за доброто дело.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…