Флотилия от шест автомобила ще остане през цялата година в Европейската столица на културата

 

Пловдив е много добра платформа, с която България да се комуникира в интернационален план, подчерта Александър Миланов, управител на BMW Груп България

 

Иво Дернев

 

Mini и „Пловдив 2019” официално обявиха партньорството си и си подадоха символично ръце не къде да е, а в Капана, в бар Котка и Мишка. BMW Груп България и екипът на фондацията посрещнаха медиите в култовото заведение в квартала на творческите индустрии, за да им покажат паркираните на паважа пред него два от общо шестте автомобила Mini Clubman и Mini Countryman, които ще останат в Европейската столица на културата през цялата година. Всяка една от колите е различна на цвят, като на всеки четири месеца брандираните Mini-та ще се сменят с нови. Идеята е всеки един от автомобилите да бъде уникален, за да е многолико посланието на Пловдив 2019.

 

Mini и Пловдив много си прилягат. Mini е артистичен бранд, водещ в дизайна, но и обърнат към традициите. Автомобилът е олицетворение на съвременната градска среда, като същевременно е гражданин на света. Много креативни хора по света имат отношение към Mini, творили са върху шасито му. Също както креативните хора имат отношение към Пловдив и творят в него. Пловдив има особена стойност с това, че обединява традициите и в същото време е един от най-бързоразвиващите се индустриално градове. Пловдив е много добра платформа, с която България да се комуникира в интернационален план, подчерта Александър Миланов, управител на BMW Груп България.

 

Той допълни, че „Пловдив 2019” е следващата платформа за Mini, след като марката е партнирала на европредседателството. Бихме искали да помогнем на компанията да създаде правилното впечатление, затова сме тук. Едно такова партньорство с „Пловдив 2019” е изключително важно и ценно, допълни Миланов.

 

Всеки един от осигурените от BMW Груп България ще разнася нашите послания. Важно е да подчертаем тази многоликост на Европейската столица на културата чрез Изкуството в движение, каза Радост Иванова, зам.-директор маркетинг, реклама и търговска дейност във фондацията.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…