И трите номинирани заведения под тепетата спечелиха първите награди в категориите си

 

В първия ден на април, не на шега, а като повод за гордост, Пловдив осъмна с цели три Ресторанта на върха. Голяма част от наградите на най-престижния национален конкурс в бранша – „Ресторант на годината 2018 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino“, бяха донесени от столицата в Града на тепетата късно снощи. Любопитно е да се отбележи, че и трите заведения са в Квартала на творческите индустрии.

 

Честито от екипа ни на: Паваж, Tam’s House и Мулти култи!

 

 

Нова вълна: Брънч“ е категория, която отчита модерните тенденции от изминалата година, а именно бумът на заведения, предлагащи късна закуска, преминаваща в обяд. Носителят на приза е Мулти култи.

 

 

Tam’s House е отличен с първа награда за „Дебют на годината“.

 

Паваж – перлата в квартал Капана, за трета поредна година е заведението на читателите.

 

 

Ресторант на годината за България е столичният „Космос“, който пребори aEstivum, Zornitza Family Estate, ANDRé, Cinecittà Osteria Italiana и Niko’las 0/360 за първото място.

 

За 18-и пореден път списание „Бакхус“ връчи в последния ден на март традиционните си годишни награди в конкурса „Ресторант на годината 2018 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino“. Това стана на галавечеря с шестепенно меню в хотел в София.

 

Журито на конкурса и на списание „Бакхус“ тази година бе подбрало над 20 от най-добрите ресторанта от цялата страна, които се състезаваха за награди в 7 категории.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…