Print this page

Доброволци продължават да чистят Ботаническата градина и канят пловдивчани да се присъединят към тях тази събота 13 април от 10:00 часа. Този път на място в парка ще изградят и лабиринт в реални размери  от картон за най-малките доброволци. Надяват се след време, когато Ботаническата градина отвори врати, за децата да има зелен лабиринт от жив плет, който да им създаде много позитивни и вълнуващи спомени.

 

Както обикновено организаторите предоставят всички необходими инструменти и приспособления за почистването като ръкавици, ножици, лопати, торби за боклук и вода за пиене.

 

Вече за втора година сформираният Инициативен комитет за възстановяване на Ботаническата градина не спира да организира разнообразни мероприятия в парка, за да помогне за по-бързата му трансформация. В момента тече обществена поръчка за изпълнител на строително-монтажни дейности на оградата и доброволците с нетърпение очакват тя да бъде завършена възможно най-скоро.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…