Съвсем скоро световноизвестният графити и стрийт арт художник гостува с изложба и в Пловдив

Феновете на световноизвестния графити и стрийт арт художник Насимо спряха движението на площад ,,Малките 5 кьошета’’ в София, по време на откриването на шестата му самостоятелна изложба и представянето на новата му книга.

Тълпи от хора се стичаха към галерията-домакин на събитието и се струпваха на ключовия пътен възел в продължение на три часа, което направи улиците почти непроходими за минаващите автомобили.

Откриването на събитието започна на 15-ти май в 19 часа с встъпителна реч от страна на кмета на София Йорданка Фандъкова.

По думите на видни куратори, които присъстваха на място, откриването на ,,Life is a Study’’ предизвика невиждан досега интерес към изложбено събитие за родната художествена сцена.

Съвсем скоро Насимо ще гостува с изложба и в Пловдив. Тя ще се открие в рамките на Капана фест.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…