На 11 юли 2019 г. приключва конкурсът за дизайн на сувенири за Епископската базилика на Филипопол. Той протече при голям интерес от страна на млади автори – дизайнери, художници, архитекти, възпитаници на художествени училища, академии и университетаи както в България, така и в чужбина.

Двадесет и три (23) са проектите, които се състезават в конкурса. Те са подадени от индивидуални участници и групи от 14 висши учебни заведения в България, Германия, Великобритания, Украйна и Франция.

Конкурсът за дизайн на сувенири за Епископската базилика на Филипопол приключва на 11 юли, когато след публично журиране на номинираните разработки, ще бъдат обявени и големите му победители. Общият награден фонд  на конкурса възлиза на 4500 лв. и е разпределен между първа (2000 лв.), втора (1500 лв.) и трета (1000 лв.) награда.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…