Cat & Mouse Coworking е споделено работно пространство в сърцето на Капана, разполагащо с три зали в непосредствена близост до култовия бар „Котка и мишка“, което позволява да се възползвате от удобствата, които заведението предлага и при нужда да избягате от рутината на делника.

Топ локацията в самия център на града и минималистичният интериор с фокус върху комфорта създават усещане за уют и предразполагат работещите към продуктивност и креативност.

Котка и мишка Коуъркинг предлага три различни пакета. В отвореното пространство ще може да допълвате креативната си енергия с хора, споделящи вашите идеи. На ваше разположение ще са свободни работни места, които може да наемете за ден или фиксирани, до които ще имате 24 часов достъп и адрес с пощенска кутия. Ако пък сте екип от няколко човека, можете да наемете свой собствен офис при нас.

Отвореното работно пространство може да наемете за половин или един ден, седмица или месец. С него получавате високоскоростен интернет с оптична връзка, безплатни копирни устройства, безплатно кафе и вода. Работното време е от 09:00 ч. до 18:00 ч. Цената за един ден е 20 лв., за седмица – 69 лв., а за месец – 168 лв.

Прочетете още детайли в блога на Котка и мишка

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…