От кога трупате капачки в офиса и у дома? Време е да ги дадете по предназначение на 28 септември, събота, на паркинга пред магазин МЕТРО между 10:00 и 13:00 часа

Хората от Пловдив са едни от първите, които осъзнаха, че големите градове трябва да се обединим и да подкрепим по-малките населени места!

Хората от Пловдив са едни от първите, които осъзнаха колко сериозен е проблемът с кувьозите в малките населени места!

И затова хората от Пловдив за пети ПОРЕДЕН път подкрепят провеждането на кампанията #КапачкиЗаБъдеще и за ПЕТИ пореден път пловдивчани ще могат да занесат събраните от тях капачки на паркинга пред магазин МЕТРО:

на 28.09.2019 - между 10:00 и 13:00 ч.

Организаторите на кампанията благодарят на: Владо Стефанов - човекът ВЕЛИКАН, който организира събиранията в Пловдив от самото начало; BMW - България, които помагат с шатри, маси и особено с ЖИВА помощ; People of Plovdiv - които помагат с популяризирането на събитието и ще го отразят на ЖИВО; и, разбира се, на МЕТРО, че за поредна година предоставят място, където всичко това може да се случи.

Благодарение на помощта на много такива хора от Пловдив, София и цялата страна, ЗАЕДНО успяхме да дарим кувьози в:

1. Червен Бряг
2. Чирпан
3. Ботевград
4. Нова Загора
5. Троян
6. Кнежа
7. Левски
8. Бяла Слатина
9. Мездра
10. Първомай
11. Харманли

Съвсем скоро ще бъдат дарени още пет  транспортни кувьоза на още пет малки общински болници.

Продължавайте да събирате и да помагате!

ИМА СМИСЪЛ!

Недоносените бебенца имат нужда от всички нас!

Ако на 28.09. направим една много силна кампания, ще успеем да съберем достатъчно средства, за да подменим всички най-стари кувьози в малките болници до края още на тази година!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…