Клуб Round Table 3 Пловдив предоставя три университетски стипендии за поредна година. Стипендиите са предназначени за изявени студенти от висшите учебни заведения в град Пловдив. Голямата стипендия „Димитър Анастасов“ е на стойност 3000 лв., а двете допълнителни са по 2000 лв.

Кандидатстването става на адрес: https://www.rt3plovdiv.com. Основните условия са кандидатите да се обучават във висше учебно заведение на територията на Пловдив и да имат успех над 4,50 от последния приключен семестър. Студентите трябва да предоставят CV и могат да включат допълнителна информация за личните си постижения и за това как смятат, че стипендията ще подпомогне развитието им. По желание могат да изпратят копия от сертификати, дипломи и препоръки.

Крайният срок за подаване на документи е 24 октомври. Награждаването ще се състои на 1 ноември на традиционния бал в пиано бар „Синатра“.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…