Церемонията ще се проведе навръх годишнината от откриващото събитие

Пловдив ще предаде щафетата на следващите Европейски столици на културата навръх годишнината от старта на мащабния проект, научи Капана.БГ. Церемонията ще се състои на 12 януари 2020 г. Почти сигурно е, че общината и „Пловдив 2019” ще се спрат на тази дата. Другият коментиран вариант е 13 януари.

В събитието ще участват всички творчески гилдии и културни институции от града. Техни представители се събраха на среща в кметството днес с екипа на фондацията, инициирана от градоначалника Здравко Димитров. Тя бе затворена за медиите. Каква точно ще е програмата на церемонията през януари, ще се разбере през декември.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…