Светлините на Коледното дърво ще бъдат запалени от кмета  Здравко Димитров с церемония днес  в 17.30 часа. По традиция  на сцената с кратка програма ще се изявят талантливи пловдивски деца. Тази година това са малчуганите от Детска вокална формация „Омайниче“ с ръководител Таня Орманова и Детски танцов състав „Луди млади“ към НЧ „Проф. Кирил Дженев 2019“, които ще представят фолклорна програма. Водещ на тържеството е Таня Орманова. Празникът ще завърши със заря.

Новото тази година в 13-метровата елха на Община Пловдив е, че светещите звезди целенасочено са поставени по-ниско и по-близо до основата. Така на снимките, които хората си правят пред елхата, ще се вижда празничната украса и ще се разкрие цялата прелест на коледното дръвче. На върха са поставени поставени примигващи „флаш“ лампи, разказаха от екипа на единствената фабрика за производство на коледни елхи на Балканите, която се намира в град Раковски, и която изработи елхата на Община Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…