Print this page

 

За четвърта поредна година, от ОП „Радостни обреди” и ОИ „Старинен Пловдив”, с подкрепата на Община Пловдив, организират инициативата “Море от любов в Стария град”. В нея  кандидат-младоженци могат да сбъднат приказната си сватба в атмосферата на живописните калдъръмени улички, сред пластовете история на хилядолетен Пловдив.

 

“Море от любов в Стария град” е част от традиционния арт фестивал Празници на Стария град и предлага изнесен ритуал на едно знаково място - до фонтана на ул. „Съборна”. Там, където е заредено с вибрациите на изкуството, между двете сгради, приютили постоянните експозиции на забележителните творци Златю Бояджиев и Георги Божилов – Слона. 

 

Предложението на организаторите е за изнесен сватбен ритуал на цената на този в ритуална зала. От ОП-то ще украсят заветното място, където ще прозвучи Вашето „Да!”, ще ви посрещнат с усмивка, музика и настроение, а също така ще ви подарят сватбена фотосесия в пленителна възрожденска къща с ваш фотограф.

 

Желащите да се врекат във вярност в Стария Пловдив могат да се свържат с “Радостни обреди” на мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.,или по телефона – 0879549630.

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…