Въпреки че дъждът първия ден осуети някои мераци за пози, уикендът обещава да е хубав и ние очакваме вашите снимки с хаштаг #lostinplovdiv

Отново дойде това време в края на лятото, когато Капана буквално се пука по шевовете и всякакви павилиончета и инсталации са заели празното пространство измежду заведенията. По традиция единственият двуезичен дигитален гид под тепетата няма как да пропусне да открие най-инстаграмските места за перфектен капански кадър. Въпреки че дъждът първия ден осуети някои мераци за пози, уикендът обещава да е хубав и ние очакваме вашите снимки с хаштаг #lostinplovdiv.

Ул. Златарска

На улицата буквално е трудно да се разминеш, но в двата ѝ края има къде да се наснимаш. В частта без заведения отново е поставена инсталацията с ресните, а в другия край – примамлива люлка и пуф от цветната градина на Somersby.

Ул. Магура

Е, тук фотьойлите за почивка са буквално на всяка крачка и спокойно може да разпуснеш сред малко по-немногобройната тълпа. Отново има люлка и сигурно опашката за снимки хич няма да е малка. Ако държите на кадър без много хора, отидете по-рано.

Ул. Евлоги Георгиев

Отстрани на Халите пък е кътът на Аперол и симпатичното ъгълче с плажни столове и чадър в оранжево. Грабвайте цветните дрехи и създайте щуро настроение в социалните мрежи.

За всички нови участници в базара и интересни творби из малките улици не пропускайте да прочетете статията за Капана Фест на Под тепето.

Източник: lostinplovdiv

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…