С аксесоари и мебели е лесно да превърнете свободна стая или ъгъл на спалня в място за игри. Не сте сигурни какво да включите? Разгледайте нашите идеи за игрални зали за вдъхновение.

Избор на Геймърски стол

Удобни геймърски столове се предлагат в много различни форми, от пиедестал и столове тип барбарон до L-образни седалки, които стоят директно на пода. Ако имате нужда от помощ, за да намерите най-добрия за вас, ето кратко описание на наличните опции. Ако се замислите, един добър стол за игри наистина е кръстоска между кресло и офис стол. И точно като шезлонги и офис столове, има много за избор. Ще ги намерите и във всички видове ценови диапазони.

Кое е най-доброто геймърско бюро?

За да направите вашето време за компютърни игри по-приятно, ще ви е необходимо бюро с достатъчно място за цялото ви оборудване. Доброто геймърско бюро трябва да може да побере вашия компютър или конзола, като същевременно ви дава достатъчно място за свободно движение.

Високоговорители

Когато настройвате вашата игрална зала, не забравяйте да вземете предвид високоговорителите. Повечето съвременни игри възпроизвеждат завладяващ, многоканален звук, така че може да искате да изберете настройка с пет или седем високоговорителя. Звуковите ленти също са добър вариант, тъй като заемат много малко място.

Геймърски слушалки 

Ако възнамерявате да играете игри онлайн, ще ви трябват слушалки, които се свързват с вашето оборудване за игри. Геймърските слушалки варират от кабелни модели от висок клас, шумопотискащи до усъвършенствана VR за поглъщащо изживяване.

Декорации и ред в стаята 

Стаите за игри са забавни места за отдих, които можете да декорирате както пожелаете. Изберете тема и след това да декорирате стаята по съответния начин. Например, ако сте голям фен на ретро игрите, можете да украсите стаята с вдъхновени от 80-те години мебели и стенни рисунки. Независимо дали става дума за едно зареждане или четири, кошниците за пране помагат на човек да побере и премести цялото си пране от място на място. Кошниците и кошове за пране се предлагат в различни материали, от пластмаса през метал до здрав плат. Някои кошове също са декоративни - включително някои, които са на колела за лесно преместване от едно място на друго. Така вашето кралство изглежда организирано и стилно.

Геймърски легла

 

Нямате достатъчно място за специално геймърско бюро? Защо вместо това не изберете геймърско легло? Те са насочени към по-младите геймъри, давайки им място за сън, както и място за игра. Те обикновено включват стойка за телевизор, място за съхранение на игри и място за конзоли.

22 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…