Текат трескави подготовки по ДВЕ-ТРИ БИРИ ФЕСТ

Организаторите на най-мащабното събитие у нас, което е посветено на ценителите  на крафт бирата по родните ширини, вече са на финалната права. Приготовленията по празника на пенливото пиво, който ще се проведе този уикенд, 20 и 21 май, са към своя край, а след по-малко от 24 часа, пивовари и гости ще заемат местата си по щандове и шатри на ул. „Константин Стоилов“ 34 в най-пъстрия квартал на Пловдив – Капана.

Събитието е повече от обещаващо. Професионалисти в занаята от цялата страна се събират в едно общо пространство в градска среда, за да си подадат ръка в името на приятна за сетивата кауза - популяризирането и обогатяването на крафт бирената култура в България. Гости от няколко града пристигат под тепетата, за да ви предложат разнообразни предложения от вкусове и аромати.

Популярните пивоварни, чиито звезди изгряха през последните няколко години, сред които Hills, Бял Щърк, бира Капана, Шипка, Айляк и още много други идват сред своите почитатели, а за най-фините вкусове ще се погрижи миксологът Михаил Узунов, който ще приготви изкусителни коктейли с няколко вида крафт бира.

Очакват ни пенливи и весели дни, в които е предвидена и музикална програма, така че обувайте удобни обувки и заповядайте в Капана на бирата!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…