Old Plovdiv hostel се нареди на шесто място в престижна класация

Популярността на младежките хостели не спира да расте. Това се дължи на факта, че те са чудесна опция за настаняване за хора с ограничен бюджет. Все повече младежки хостели отварят врати и посрещат посетители навсякъде по света. Сред тях безспорно се отличават тези с оригинален интериор и добро обслужване, а немалко са младежките хостели, които по нищо не отстъпват на големите скъпи хотели.

Редица онлайн издания си поставят задачата да класират най-добрите места за настаняване – в България, в Европа или изобщо в света. В тези класации попадат само най-изтъкнатите хостели и забележителен е фактът, че един от най-хубавите пловдивски хостели присъства в почти всяка от тях. Това е именно Old Plovdiv hostel. За пореден път пловдивският хостел се озова сред „най-добрите“ – този път в Двайсетте най-добри младежки хостела в света на msn.

Намиращ се в Пловдив, втория по големина град в България, хостел Old Plovdiv има повече общо с бутиков хотел, отколкото с традиционен младежки хостел. Запазени са някои от първоначалните характеристики на сградата, както и картини на повече от 100 години. Всички легла са антики и целият хостел е забележително красив, вписвайки се перфектно в историческата среда, пише msn.

В класацията попадат хостели от Португалия, Австралия, Великобритания, Испания, Русия, Италия, Франция, Нидерландия и други и присъствието на Old Plovdiv hostel  сред тях не само че свидетелства за високия професионализъм и качество на предлаганата услуга, но и показва, че Пловдив може да се похвали с хостел на световно ниво.

Източник: http://www.msn.com

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…